viber image 2021-02-28 , 22.07.10.jpg

AKTIF Minoxidil 5%

Problem gubitka kose i ćelavosti kao i jako slabe brade uočava se kod velikog broja ljudi. Pronalaženje najučinkovitijeg lijeka svake godine postaje sve teže zbog široke ponude proizvoda koji ili ne djeluju nikako ili daju jako slabe rezultate.Među visokokvalitetnim i vremenski testiranim lijekovima može se identificirati AKTIF Minoxidil 5%.
Alat se koristi za stimuliranje rasta kose,brade ili obrva.Široko se primjenjuje u SAD-u, Europi, a sada osvaja i tržište zemalja ZND-a.

Što je AKTIF Minoxidil ?
Minoksidil je lijek koji je dokazan kliničkim studijama i namijenjen je obnovi brade i kose te u rijetkim slucajevima i obrva. 

Prije korištenja ovog alata, uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom o uzrocima ćelavosti i prisutnosti kontraindikacija. 

AKTIF Minoxidil 5% je sličan Regeinu ili Kirkland Minoxidilu,ali pored nize cijene isti ima skoro 50% nizu stopu nus pojava te 20% efikasniju formulu sa garancijom na uspijeh rijesavnja i tezih oblika gubitka kose ili brade. 
 

mh-ask-beard-hair-color-different-148596
bocaMockup1.png

Kako djeluje AKTIF Minoxidil?
Lijek ne djeluje na folikule kose ili brade, nego na posude koje ga hrane. Pokazalo se da je područje na koje se nanosi otopina dobilo više krvi obogaćene kisikom. Kao rezultat toga, folikule dlaka se aktivno razvijaju i daju poticaj povećanom rastu kose ili brade. 

Danas je uvrštavanje Minoksidila u različite kozmetičke i medicinske preparate uobičajena pojava, jer njezina uporaba omogućuje: 

-Smanjiti gubitak kose;
-Rast nove i jacanje postojece brade ili kose;
-Ojačati folikul dlake i strukturu kose;
-Aktivirati rast nove kose ili brade;
-Daje kosi i bradi njegovani izgled.
Provedena klinička ispitivanja pokazala su 100% učinkovitost ovog alata.Dlaka nakon primjene postaje deblja, poslušnija, dobiva zdrav sjaj. 

Minoksidil se smatra hipoalergenom tvari koja također ima antimikrobni učinak. Brzo prodire u stanice, strukturira ih i proizvodi upijajući učinak. Osim toga, lijek neutralizira učinke štetnog djelovanja okoliša i kozmetike (kemikalije u sastavu šampona, balzama). 

Kontraindikacije i nuspojave:
AKTIF Minoxidil se ne smije primjenjivati kod:
-Djeca i adolescenti do 18 godina.
-Bolesti kardiovaskularnog sustava (osobito hipotenzija).
-Trudnoća i dojenje. 

Korištenje Minoxidila Kirklanda može uzrokovati  nuspojave: 

Svrab, crvenilo, iritacija kože - ovi simptomi su rijetki.
Alergijska reakcija - u većini slučajeva očituje se na propilen glikolu, koji je potreban u sastavu za bolju propusnost komponenata otopine u kožu-ovi snimptomi su jako rijetki
Pojava sistemskih nuspojava (tahikardija, vrtoglavica, ozbiljno smanjenje tlaka, oteklina, itd.) - ovi simptomi su jako rijetki. 

viber image 2021-03-22 , 11.17.11.jpg

Upute za uporabu:
Otopina se koristi samo na suhom vlasištu ili na licu (ako je cilj uzgoj debele brade). Nanosi se pipetom na željeno područje i ostavlja se do potpunog sušenja. Ne preporučuje se navlaživanje glave ili nanošenje drugih kozmetičkih proizvoda za njegu kose ako se otopina ne osuši. 

Potrebno je koristiti lijek dva puta dnevno: 1 ml ujutro i navečer. Ako ste propustili neku od tehnika, ne možete je nadoknaditi povećanom dozom. 

Održivi i brzi učinak može se postići samo redovitom uporabom. Dobar i vidljiv rezultat će biti nakon mjesec dana. Točan izraz se ne može nazvati, jer je stopa rasta kose ili brade za svaku osobu različita. 
 

AKTIF GARANCIJA: 

AKTIF BiH garantuje svakom korisniku AKTIF Minoxidila 5% povrat novca u slucaju:
- Dolaska do nus pojava zbog kojih koristenje vise nije moguce
- Ne postizanja rezultata od proizvoda pravilnim koristenjem.

Cijenovnik:

viber image 2021-02-28 , 22.44.00.jpg