viber image 2021-03-10 , 10.36.28.jpg

Šta je AKTIF MINOXIDIL 5% gel za obnavljanje kose?


AKTIF MINOXIDIL 5% gel za obnavljanje kose je nemasna, brzosušeća formula koja je klinički dokazana da pomaže obnavljanju kose kod muškaraca dok je lagano drži. Inovativna formula minoksidil 5% u AKTIF Minoxidil 5% stimulira folikule dlake za deblju, puniju kosu i poboljšava zdravlje vlasišta. 

asdsadasds.jpg

Šta je minoksidil?


Minoksidil je prvi put stvoren kao lijek za krvni pritisak, ali pacijenti su počeli primjećivati ​​da im raste više kose! Promjenom smjera liječnici su počeli propisivati ​​minoksidil kao dodatak gubitku kose koji promovira punu, zdravu glavu kose.
Minoksidil 5% budi područje vlasišta - posebno osušene folikule dlake - pružajući maksimalni rast kose na tjemenu glave ili brade.

GEL MARKETING.jpg

Kako djeluje AKTIF MINOXIDIL 5% gel za obnavljanje kose koji regenerira kosu?


AKTIF MINOXIDIL 5% gel za oblikovanje kose za obnavljanje kose je tretman koji može pomoći zaustaviti stanjivanje i gubitak kose i promovirati njen ponovni rast. Može se koristiti kod muškaraca kao preventivna mjera ako primijetite porast opadanja kose ili kao dodatni korak u vašoj redovnoj rutini
liječenja gubitka kose.
Za razliku od ostalih tretmana ponovnog rasta kose koji kosu čine izgledom i osjećajem vlažnosti, AKTIF Minoxidil gel za obnavljanje kose posebna je nemasna formula koja se brzo suši i savršena je za osobe koje pate od stanjivanja kose i koje bi htjele oblikovati itd. Sastojak propilen glikola osigurava da se primijenjeni minoksidil ravnomjerno rasporedi po površini vlasišta i učinkovito upije kroz kožu.
AKTIF MINOXIDIL 5% gel za obnavljanje kose je moćan, siguran i efikasan tretman za gubitak kose koji brzo postaje ponovni rast kose neophodan za sve one koji imaju alopeciju areata. To je inovativan proizvod za kosu koji koristi čistu formulu minoksidila koja pokazuje da promovira puniju, gušću i zdraviju glavu kose. 

gfdgd.jpg

Dokazi koji podržavaju AKTIF Minoxidil 5% gel za obnavljanje kose:


Istraživači su sproveli opservacijsko istraživanje na 393 muškarca sa androgenom alopecijom u trajanju od 48 sedmica. Studija je procijenila efikasnost 5% -tnog otopina minoksidila u usporedbi s 2% minoksidila u zaustavljanju gubitka kose i stimuliranju rasta nove kose. 

Na kraju opservacijske studije, istraživači su izvijestili da 5% lokalni minoksidil povećava rast kose kod muškaraca za 45% više od pacijenata koji su koristili 2% minoksidila, zaključujući da je minoksidil vrlo učinkovit tretman za rast kose.

Cijenovnik:

amgel cijenovnik.jpg